O nama

20 godina sa vama

Naša kompanija bavi se otkupom, proizvodnjom i preradom sekundarnih sirovina, prečišćavanjem emulzije i zauljene vode, te transportom.

Vršimo i reciklažu zauljenih voda, emulzija, antifriza  pomoću najsavremenije tehnologije, pomoću uređaja koji radi na principu vakum evaporatora.
Ujedno smo i jedini na ovom prostoru koji imamo sve potrebne dozvole po pitanju ove djelatnosti, počev od dozvole za upravljanje otpadom, okolinske dozvole, vodne dozvole kao i ISO standarda 14001:2015 i 9001:2015.

U sklopu svoje djelatnosti zastupnici smo firme ASIO group Češka koja se bavi razvojem, projektiranjem, proizvodnjom i montažom opreme za obradu komunalnih otpadnih voda, industrijskih otpadnih voda, tretmana mulja, pročiščavanje zraka, BIO-plinska postrojenja, obrada čiste vode kao i separatori ulja i masti.

Ponuda se bazira na razvoju, projektiranju, montaži i održavanju opreme za obradu i tretman otpadnih voda iz svih industrija.

Naši certifikati

Jedina smo kompanija na ovom prostoru koja ima sve potrebne dozvole počev od dozvole za upravljanje otpadom, okolinske dozvole, vodne dozvole kao i ISO standarda 14001:2015.

U sklopu svoje djelatnosti zastupnici su firme ASIO group Češka koja se bavi razvojem, projektiranjem, proizvodnjom i montažom opreme za obradu komunalnih otpadnih voda, industrijskih otpadnih voda, tretmana mulja, pročiščavanje zraka, BIO-plinska postrojenja, obrada čiste vode kao i separatori ulja i masti.

Treba vam više informacije o nama?

Pozovite nas na    +387 (0) 32 650 364

Kontaktirajte nas